Hjs42132

fitflops pas cher

-

sac lancel pas cher

-

http://www.pistachesamericaines.fr/

-

http://www.invert2revert.com

-

Kate Spade Outlet

-

Michael Kors Outlet

-

longchamp outlet

-

longchamp outlet online

-

longchamps outlet

-

longchamp outlet store

-

foakleys

-

foakleys sunglasses

-

foakleys for sale

-

foakleys.com

-

http://www.circleafarms.com/

-

Burberry Outlet

-

Burberry Outlet clearance

-

Burberry Outlet Online

-

-

ugg schweiz

-

ugg boots schweiz

-

ray ban solglasogon

-

ray ban sverige

-

Michael Kors Vaskor

-

Michael Kors Sverige Online

-

Michael Kors Sverige

-

Billiga Michael Kors

-

ralph lauren sverige

-

Ralph Lauren Outlet

-

Ralph Lauren Sverige Online

-

Outlet Ralph Lauren Sverige

-

http://www.capensis.se/ralphlaurensverige.html

-

moncler jacka

-

moncler jackor

-

moncler jacka dam

-

moncler online

-

http://www.spangmurs.se/monclerjackor.html

-

jack wills outlet

- -

New Releases Sunglasses - Oakley Active Sunglasses - Oakley Antix Sunglasse - Oakley Asian Fit Sunglasses - Oakley Batwolf Sunglasses - Oakley C Six Sunglasses - Oakley Commit Sunglasses - Oakley Crankcase Sunglass - Oakley EK Signature Sunglasse - Oakley Eyepatch 2 Sunglasses - Oakley Flak Jacket Sunglasses - Oakley Frogskin Sunglasses - Oakley Frogskins Sunglasses - Oakley Fuel Cell Sunglasses - Oakley Holbrook Sunglasses - Oakley Juliet Sunglasses - Oakley Kids Sunglasses - Oakley Lifestyle Sunglasses - Oakley M Frame Sunglasses - Oakley Monster Dog Sunglasses - Oakley Oil Rig Sunglasse - Oakley Oil Rig Sunglasses - Oakley Polarized Sunglasses - Oakley Radar Range Sunglasse - Oakley Radar Sunglasses - Oakley Special Edition - Oakley Sport Sunglasses - Oakley Sports Sunglasses - Oakley Vuarnet Sunglasse - Kate Spade Wallets - Kate Spade Clearance - Kate Spade Clutches - Kate Spade Handbags - Kate Spade Iphone Case - Kate Spade Satchels - Kate Spade Shoulder - Kate Spade Totes - Michael Kors 2013 - Michael Kors Bedford - Michael Kors Clutches - Michael Kors Hamilton - Michael Kors Hobo - Michael Kors Messenger - Michael Kors New Arrivals - Michael Kors Satchels - Michael Kors Shoulder Tote - Michael Kors Totes - Michael Kors Wallets - Michael Kors Watches - Hjs42132 64MM mulberry tasker - Hjs42132 65MM mulberry tasker udsalg - Hjs42132 66MM mulberry udsalg - Hjs42132 67MM mulberry danmark - Hjs42132 68MM http://mulberrytaskerdk.dk/ - 69MMBilliga Michael Kors - Hjs42132 70MM Michael Kors Sverige - Hjs42132 71MM Michael Kors Sverige Outlet Online - Hjs42132 72MMcheap oakley sunglasses - Hjs42132 73MM foakleys - Hjs42132 74MM burberry clearance - burberry outlet - Hjs42132 81MM Cheap Oakley Sunglasses - Hjs42132 82MM Cheap Oakley Sunglasses Sale - Hjs42132 83MM Michael Kors Sverige - jkfjk Billiga Michael Kors Sverige-Kate Spade Outlet - KateSpade Outlet - moncler outlet -Kate Spade Outlet Bags - Kate Spade Outlet Online - Kate Spade Bags Outlet!

Sejarah
Get Adobe Flash player

 Pengenalan

Sejarah

Kata Pengantar Ketua
Pegawai Eksekutif


Ahli Lembaga Pengarah

Kumpulan Pengurusan 
Eksekutif


Subsidiari

Visi

Persijilan ISO

Harta Intelek

Sejarah

 

Pada tahun 1984, kumpulan pertama produk-produk ADABI dihasilkan di sebuah kilang kecil bertempat di Kawasan Perindustrian Ringan Batu Caves. Semenjak itu, usaha kami telah berkembang dengan pesat. Dari Batu Caves, ADABI telah berpindah ke kilang-kilang yang lebih besar di Kawasan Perindustrian Ringan Taman Kepong pada tahun 1986 dan membina kilang pemprosesan tambahan di Kawasan Perindustrian Ringan Taman Ehsan pada 1990 dan 1992.

 

Perkembangan positif pada pasaran tempatan sejak bertahun-tahun telah memberi indikasi baik terhadap kami untuk melebarkan sayap. Di atas permintaan pelanggan yang kian bertambah, syarikat berpindah ke premis kilang dan pejabat milik persendirian yang terletak di Taman Perindustrian Bersepadu Rawang pada November 1996 bagi mereka menampung keperluan pasaran dan pelanggan. Terletak di kawasan seluas 4 hektar, yang merangkumi pusat pengeluaran, gudang, bangunan pejabat dan kemudahan pentadbiran Adabi yang lain.

 

Adabi merupakan produk barangan keperluan di setiap rumah di Malaysia. Dalam masa dua dekad, rakyat Malaysia telah mendengar, melihat dan jatuh cinta dengan produk keluaran Adabi, sinonim dengan logo yang digunakan, iaitu Istana Melayu tradisional Melaka Diraja di abad ke-16. Istana Melayu sebagai simbol hakikat bahawa menjadi santapan kepada kerabat diraja pada zaman dahulu.

 

Melalui imejnya, jenama Adabi membekalkan produk makanan Malaysia yang 100% Halal dan berkualiti tertinggi secara konsisten kepada para pengguna. Ia adalah kerana Adabi baru-baru ini telah dianugerahkan Superbrand pada tahun 2002 oleh Majlis Superbrands Malaysia. Adabi boleh berbangga dengan kejayaan ini kerana mereka merupakan satu-satunya syarikat tempatan yang telah dipilih Superbrands.

 

Jenama Adabi juga telah berjaya menembusi pengguna di luar Malaysia, terutamanya mereka di kawasan kosmopolitan Medan dan Jakarta Indonesia. Beberapa produk terkenal Adabi ini telah dipasarkan dan dijual di Indonesia sejak tahun 1993, dan jenama Adabi juga telah dipromosikan secara konsisten oleh media massa di sana.